Villa Rosa

Libanapok

Nekünk a novemberről a libanapok jutnak eszünkbe! Nektek is?

Ha igen, nem is kérdés hol fogtok vacsorázni pénteken, hol ebédeltek szombaton és hol tartjátok a születésnapi ebédet vasárnap! 🙂
Izgalmas Márton napi menüsorral készültünk Nektek, melyet alább meg is tekinthettek.

Asztalt foglalni a 06-1-9988-173-as számon vagy e-mailben, a restaurant@villarosabudapest.hu-n keresztül tudtok.
Várunk szeretettel!

MENU

Starters:

  • Duck liver paté ∙ prunes with vanilla ∙ marinated red onion ∙ brioche
  • Cold stuffed goose breast ∙ red wine poached pear ∙ pumpkin seed salad ∙ home made bread
  • Goose ragout soup with tarragon ∙ pearl barley

Mains:

  • Confit goose leg ∙ fruity red cabbage puree ∙ grilled polenta with herbs
  • Goose gizzard stew ∙ roasted oyster mushroom ∙ spetzle
  • Honey goose breast ∙ goose pilaf
  • Grilled duck liver ∙ apple-grape ragout ∙ truffle potato crunch ∙ white wine sauce

Desserts:

  • Honey-cabbage pie ∙ cranberry sauce
  • Pumpkin mousse ∙ white chocolate cream ∙ poppy seed crumble

3 courses menu:

  • Duck liver paté ∙ prunes with vanilla ∙ marinated red onion ∙ brioche (Oremus Szamorodni)
  • Confit goose leg ∙ fruity red cabbage puree ∙ grilled polenta with herbs (Jekl Il primo)
  • Pumpkin mousse ∙ white chocolate cream ∙ poppy seed crumble (Kreinbacher Brut Classic)

 


Price without wines: 6290.-
Price with wine pairing: 8490.-