Villa Rosa

Hotel

A Villa Rosa Boutique Hotel és a Villa Rosa Restaurant & Cafe Budapest második kerületében, a zöldövezetben található. Az ide érkezőket a madarak vidám csicsergése és a frissesség „zöld” illata  fogadja. Az autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető Villa Rosa tökéletes kényelemmel és a teljes körű kikapcsolódás lehetőségével várja a vendégeit.

Éld át Te is a tökéletes harmóniát

A Villa Rosában egyedi környezetben kortyolhatod délutáni kávédat vagy akár a reggeli üzleti találkozóidat is itt tarthatod. Látogass el hozzánk, és élvezd a „budapesti Provence” varázsát.

A Villa Rosa távoli tájakra kalauzol

Budapesten, a belvárostól egy karnyújtásnyira a napsütötte mediterrán vidék hangulata vár rád. A provence-i életérzés minden egyes szobában, az apró kiegészítőkben, s az étterem fogásaiban szintén visszaköszön. A gyönyörűen kialakított kertből áradó levendulaillat tökéletes indítása a Villa Rosa-élménynek. A Villa Rosa garantáltan mesés kikapcsolódást nyújt, érkezz akár a barátaiddal vagy a családoddal pihenés, városnézés, vagy üzletkötés céljából.

Fedezd fel te is a Villa Rosa harmóniáját! Lépj be most virtuális világunkba, és ismerd meg a semmivel össze nem téveszthető napsütéses hangulatot, azt a színes, barátságos és könnyed légkört, ami nálunk vár.