Villa Rosa

Hotel

A Villa Rosa Boutique Hotel és Rendezvényház Budapest második kerületében, a zöldövezetben található. Az ide érkezőket a madarak vidám csicsergése és a frissesség „zöld” illata  fogadja. Az autóval és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető Villa Rosa tökéletes kényelemmel és a teljes körű kikapcsolódás lehetőségével várja a vendégeit.

Éld át Te is a tökéletes harmóniát

A Villa Rosában egyedi környezetben kortyolhatod délutáni kávédat vagy akár a reggeli üzleti találkozóidat is itt tarthatod. Látogass el hozzánk, és élvezd a „budapesti Provence” varázsát.

A Villa Rosa távoli tájakra kalauzol

Budapesten, a belvárostól egy karnyújtásnyira a napsütötte mediterrán vidék hangulata vár rád. A provence-i életérzés minden egyes szobában, az apró kiegészítőkben, s az étterem fogásaiban szintén visszaköszön. A gyönyörűen kialakított kertből áradó levendulaillat tökéletes indítása a Villa Rosa-élménynek. A Villa Rosa garantáltan mesés kikapcsolódást nyújt, érkezz akár a barátaiddal vagy a családoddal pihenés, városnézés, vagy üzletkötés céljából.

Fedezd fel te is a Villa Rosa harmóniáját! Lépj be most virtuális világunkba, és ismerd meg a semmivel össze nem téveszthető napsütéses hangulatot, azt a színes, barátságos és könnyed légkört, ami nálunk vár.

Információ

Érkezés: 14.00-22.00
14.00 óra előtti vagy 22.00 óra utáni érkezését kérjük előre jelezni (feláras, 5000,- Ft)
Távozás: 11.00 óráig
Kései távozását kérjük előre jelezni (feláras, 5000,- Ft)

Reggeli: 8.00-10.30

Elfogadott fizetőeszközök

  • készpénz HUF/EUR
  • banki átutalás
  • bankkártya (MasterCard, VISA, Maestro)
  • SZÉP kártya elfogadóhely