Villa Rosa

Esküvő

Éld át nálunk életed egyik legszebb élményét! Tartsd az esküvődet a Villa Rosa-ban!

Az ifjú pár kívánalmait mindig maximálisan szem előtt tartva igyekszünk a “Nagy Nap” minden egyes mozzanatát olyanná varázsolni, amilyennek azt megálmodták.

A Villa Rosa Buda egyik legszebb zöldövezetében található, igényes, saját parkolóval rendelkező, hangulatos esküvőhelyszín. 40-45 fős esküvőket tudunk vállalni az év minden napján!

Éttermünk kuriózuma a helyszínben és a konyhánkban rejlik, ugyanis nálunk szinte bármilyen elképzelésed megvalósítható. Akár kint vagy bent, számunkra nincs lehetetlen! Kimondhatod a boldogító igent kerthelyiségünkben, vagy akár bent az étterem falain belül is! A kertet és az éttermet igényeid szerint díszítjük, és odafigyelünk minden apró részletre, hogy mindennel meg legyél elégedve. Ha a ceremónia utáni lakomát a kertbe tervezed, a rossz idő esetén sem kell lemondanod az álmodról, ugyanis az éttermünk is rendelkezésedre áll.  A különleges esküvői menüinkkel elbűvölünk Benneteket, a francia-zsidó-magyar alapokra épülő konyhánk fantasztikus kulináris élményeket tartogat számotokra.

Nálunk az egyik leggyakoribb felmerülő problémára is van megoldás: a vendégek elszállásolására. A lakodalom után a meghívottaknak nem kell útra kelniük, szobáinkban nyugodt körülmények között pihenhetnek, akár több napig is.

Ajánlatkérés

Rendezvény dátuma:

Rendezvény típusa:

Vacsora típusa:

Étel:

Italfogyasztás:

Időintervallum:

Egyéb igények: