Villa Rosa

Céges rendezvények

A Villa Rosa rendkívül sokoldalú rendezvényhelyszín Budán, a második kerületben. Éttermünk nagyszerű választás üzleti rendezvények megtartására már akár 6 főtől 30-40 főig.

Üzleti reggeli, business lunch, céges vacsora, üzletkötés, karácsonyi céges buli, sajtótájékoztató, tréning vagy könyvbemutató, mind-mind kiválóan megvalósítható a budai zöldövezeti Villa Rosa-ban. Többnapos csapatépítő megtartására is kiválók vagyunk, hiszen a hotelben tudtok aludni, és ehhez nem kell órákat utazni vidékre, így a napot egy jó kis vacsorával tudjátok zárni, a reggel pedig felfrissít a szaunánk Benneteket.

Csapatunk célja, hogy az éttermünk egyedi, kellemes hangulatának megfogásával olyan üzleti meetingeket ösztönözzön, amelyek minden résztvevő számára sikereket hoz. Minden egyes céges rendezvényt zökkenőmentesen bonyolítunk le, ahol Neked csak a tárgyalásra kell koncentrálnod, a sikered garantált. Bármilyen business eseményről is legyen szó, tudjuk, hogy mivel tehetjük könnyebbé a szervezők feladatát, és hogyan teremthetünk felejthetetlen és rendkívül hasznos alkalmakat a résztvevők számára.

Ajánlat kérés

Mikor?*

Kér-e kizárólagosságot?*

Étkeztetés*

Dekoráció szükséges?

Hostess szükséges?

Gyerekfelügyelő/animátor szükséges? (pl. családi napnál)

Sofőrszolgálat szükséges?

Szállítás megszervezése?

Műsor megszervezése?