Villa Rosa

Céges rendezvények

A Villa Rosa rendkívül sokoldalú rendezvényhelyszín Budán, a második kerületben. Amellett, hogy keddtől-vasárnapig kollégáink mindent megtesznek a’la carte és ebéd menüző vendégeink minél magasabb színvonalú kiszolgálásáért, éttermünk nagyszerű választás üzleti rendezvényekhez.

Üzleti reggeli, business lunch, céges vacsora, üzletkötés egy ragyogó kávé keretében, karácsonyi céges buli, sajtótájékoztató, vagy könyvbemutató, mind-mind kiválóan megvalósítható a budai zöldövezeti Villa Rosa-ban. Többnapos csapatépítő megtartására is kiválók vagyunk, hiszen a hotelben tudtok aludni, így a napot egy jó kis vacsorával tudjátok zárni, a reggel pedig felfrissít a szaunánk Benneteket.

Csapatunk célja, hogy az éttermünk egyedi, kellemes hangulatának megfogásával olyan üzleti meetingeket ösztönözzön, amelyek minden résztvevő számára sikereket hoz. Minden egyes céges rendezvényt zökkenőmentesen bonyolítunk le, ahol Neked csak a tárgyalásra kell koncentrálnod, a sikered garantált. Bármilyen business eseményről is legyen szó, tudjuk, hogy mivel tehetjük könnyebbé a szervezők feladatát, és hogyan teremthetünk felejthetetlen és rendkívül hasznos alkalmakat a résztvevők számára.

Ajánlat kérés

Mikor?*

Kér-e kizárólagosságot?*

Étkeztetés*

Dekoráció szükséges?

Hostess szükséges?

Gyerekfelügyelő/animátor szükséges? (pl. családi napnál)

Sofőrszolgálat szükséges?

Szállítás megszervezése?

Műsor megszervezése?